Tag Archives: ikan haruan

PEMILIHAN SOFT FROG MENGIKUT KEADAAN SPOT

Assalamualaikum/Salam Sejahtera, Lama bener saya tidak up artikel dalam ruangan website ini, bukan sahaja kering idea malah sering kumpau kahkah…baiklah pada coretan kali ni saya akan ceritakan sedikit pasal katak lembut (SOFT FROG), jangan ingat lelaki sahaja yang lembut, katak pun ada hokayys. Seperti biasa, ruangan kali ni semestinya ada kaitan dengan ikan kegemaran saya iaitu haruan. Hehe…seperti yang semua …

Read More »

Kadang-Kadang Mancing Ikan Haruan Boleh Kecewa Dibuatnya

trip memancing ikan haruan

Ada orang cakap senang je mancing haruan ni. Nak cakap salah tak jugak, nak cakap betul pun tak jugak. Bagi saya kadang-kadang boleh kecewa apabila apa yang dicari terlucut depan mata. Lagi geram apabila saiz pula memang saiz idaman. Geram sampai bawak balik motor masih terbayang-bayang di kepala situasi yang terjadi. Aduhhhh… Sepanjang perjalanan balik memang ada rasa tidak puas …

Read More »

Resepi Masakan Ikan Kesukaan Pemancing

ikan-bujuk-masak-lemak-cili-api

Mancing ni macam-macam seronoknya dan antaranya ialah dapat kawan baru, dapat rasa tarikan tidak kira kecil atau pun besar, dapat menikmati nature dan bermacam-macam lagi. Bagi saya CNR atau bawa balik makan adalah hak individu tetapi apa yang penting ialah adab dengan menghormati semua orang. Saya bukan pro CNR walaupun saya sentiasa amalkan CNR dengan cara yang terbaik tetapi saya …

Read More »

Responsive WordPress Theme Freetheme wordpress magazine responsive freetheme wordpress news responsive freeWORDPRESS PLUGIN PREMIUM FREEDownload theme freeDownload html5 theme free - HTML templates Free Top 100+ Premium WordPress Themes for 2017 Null24Món ngon chữa bệnhCây thuốc chữa bệnhNấm đông trùng hạ thảo