Rigging Guide / Panduan Untuk Memasang Soft Baits

Terdapat pelbagai teknik dan cara untuk rigging. Chart dibawah adalah untuk panduan cara-cara untuk membuat rig dengan menggunakan soft baits kesukaan anda. Tiada batasan apabila menggunakan soft baits sebagai pemikat ikan. Teknik ini juga boleh digunakan untuk semua jenis soft baits mengikut kesesuaian dan creativity anda.

berkley_rigging_chart
berkley_rigging_chart
freshwater-bait-rig
freshwater-bait-rig

Check Also

grenti strike tarponish micro spoon

Product Results: Kanicen Nix – Grenti Strike – Tarponish Micro Spoon

Grenti Strike – Tarponish adalah produk keluaran orang Malaysia brand Kanicen Nix. Pelbagai usaha telah …

3 comments

  1. Avatar

    hello abg kanicen nix! nak tanya mana nak dapat jighead saiz gini untuk grenti strike brudu?? boleh link kan tak online shop dia sebab saya dah cari banyak kedai mancing takde yg jual saiz kecik jighead macam nie, macam dalam gambar nie http://www.kanicen.com/wp-content/uploads/2019/01/kanicen-nix-brudu-small-worm-hook.jpg

    • Kanicen Nix

      Maaf bro lambat reply. Busy sangat dengan jualan rod.

      Insyaallah kami akan keluarkan tak lama lagi bro. Dalam proses. Arap2 lepas raya sampai. Pastikan follow page kami yer 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.